Top Module Empty
Forside / Home arrow Om Oss / About Us
Om oss
Velkommen!


Mitt navn er Anita , og jeg holder til  i Lillestrøm.


 Jungle Spirit er et navnet på mitt bengal-oppdrett.

Jeg fikk min første bengal, Bobby (kastrat) i januar 2006, og registrerte oppdrettsnavnet på høsten samme år. Jeg ble så fascinert av rasen, at jeg bestemte meg for å kjøpe en snø-jente. Valget falt på Amy. Dessverre døde hun i september, mens jeg ventet på en ny snø-jente, Tinka. 


 Etterhvert fant jeg ut at jeg ønsket meg en egen hann, og etter en del leting, fant jeg Glitterglam i England, som jeg syntes hadde veldig vakre katter. Jeg kontaktet de, fikk bilder og info om de ungene de hadde, og valget var lett! Valentino var gutten jeg ville ha! Så jeg dro over til Heathrow og hentet han. Jeg var solgt med en gang jeg så han! Det var spesielt øynene som fascinerte meg der og da, de lyste av godhet! Siden jeg jeg finne mange flotte kvaliteter ved denne gutten! Var så stolt av han!

Siden Amy døde under tragiske omstendigheter, og jeg bodde i en bygård i Oslo, bestemte jeg meg for å flytte til et hus, bedre egnet for katter og oppdrett.
Derfor flyttet jeg hit på nyåret 2007. Samtidig ventet jeg i spenning på Angel, som jeg hadde "tinget" på fra Sverige. Jeg og min datter hentet henne i Stockholm i februar! Nok en katt med et supert lynne, og en silkepels med store rosetter!

 Etterhvert har  jeg også beholdt katter av eget oppdrett. 


 Kattene bor i huset sammen med meg. Hannkatter har eget rom, ellers holdes kattene i grupper med de de trives sammen med.  Av og til har jeg katter boende hos forverter.

Kattunger får de første ukene alene sammen med mamman sin på eget rom.


Jungle Spirit sitt første kull ble født høsten 2007.
 
< Forrige   Neste >

© 2019 junglespiritbengals.com
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.